شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

حمله موشکی حزب‌الله به مقر تیپ گولانی ارتش اسرائیل

حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مقر اداری و فرماندهی تیپ گولانی در شمال شهر اشغالی «عکا» را هدف حملات موشکی قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حزب الله لبنان امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا را هدف حملات موشکی قرار داده است.

 

در بیانیه شماره 7 حزب الله لبنان آمده است که در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز دوشنبه در ساعت 11:10 به تاریخ 18 نوامبر 2024 پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا راهدف حملات موشکی قرار داده‌اند.

 

حزب الله در اولین عملیات بامداد امروز دوشنبه خود، تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه را با موشک هدف قرار داد.

 

حزب الله لبنان در بیانیه‌های 2 تا 5 خود اعلام کرد که چهار بار تجمع و محل استقرار نظامیان صهیونیست در جنوب شهرک الخیام واقع در جنوب لبنان را هدف حمله موشکی قرار داده و آن‌ها را در پیش‌روی به سمت این شهرک ناکام گذاشته است.

 

جنبش حزب الله لبنان در بیانیه شماره 6 خود اعلام کرد که رزمندگان مقاومت شهرک صهیونیست نشین "گورنوت هگلیل" در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار دادند.

 

سیزده ماه از جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه بعد از عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته (15 مهرماه گذشته) می‌گذرد؛ حزب الله لبنان با هدف حمایت از مردم و مقاومت غزه، از روز دوم این جنگ (یعنی 16 مهرماه) دست به عملیات‌های خود علیه رژیم اسرائیل زد.

 

این عملیات‌ها منجر به درگیری بین حزب الله و رژیم اسرائیل شد. حزب الله تأکید کرده که توقف جنگ در شمال فلسطین اشغالی، منوط به توقف جنگ علیه نوار غزه است./ تسنیم

ارسال نظر